Başlıklar :
Home » , , , , » Dikeoulakos'a 3 Transfer

Dikeoulakos'a 3 Transfer

Written By Ahmet Değirmenci on 13 Temmuz 2012 Cuma | 04:05



Bu sezon Euroleague'e ilk defa katılacak olan ve Fenebahçe ile B Grubu'nda yer alan George Dikeoulakos'ın takımı Targoviste, Gabriella Marginean, Florina Pascalau ve Ancuta Stoenescu ile anlaştılar.

2013 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası kadrosunda bulunan Gabriella Marginean ve Ancuta Stoenescu takımın en etkili oyuncularından. Marginean 20.2 sayı, 5.8 ribaunt, 1.3 asist ve 1 top çalma istatistikleriyle oynarken Stoenescu, 14 sayı, 4.5 ribaunt, 3.8 asist ve 2.2 top çalma ortalamalarıyla mücadele ediyor.

Florina Pascalau, geçen sezonu Cras Basket Taranto'da geçirdi ve bir ara sakatlanmıştı. Sakatlığından önce oynadığı dönemde İtalya Ligi'nde 5.8 sayı ve 3.2 ribaunt, Euroleague'de ise 5.4 sayı, 3 ribaunt ve 1 asist ortalamasıyla oynadı ve bunları 15'er dakika ortalamayla yaptı.

Rumen TotalBaschet sitesinine göre Targoviste'nin kadrosu; Elina Babkina, İvanka Matic, Ksenia Tikhonenko, Olga Vorobyeva, Claudia Pop, Ancuta Stoenescu, Andreea Hutanu, Volha Tamargeanu, Florina Pascalau ve Gabriela Marginean. Ayrıca WNBA'den 2 Amerikan oyuncuyla anlaşıldığı belirtildi.
Share this article :

0 yorum:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
İletişim : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Doğru haberin adresi - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger